Alat paranti ngala lauk dumasar kana gambar nyaéta?

Alat paranti ngala lauk dumasar kana gambar nyaéta?

  1. ayakan
  2. kecrik
  3. useup jeung jeujeur
  4. Semua jawaban benar
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: C. useup jeung jeujeur.

Dilansir dari Ensiklopedia, alat paranti ngala lauk dumasar kana gambar nyaéta useup jeung jeujeur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *