Anu mangrupa kecap pagawéan, iwal?

Anu mangrupa kecap pagawéan, iwal?

  1. Kadiukan
  2. Kacumponan
  3. Kabangsatan
  4. Kalepasan
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: D. Kalepasan.

Dilansir dari Ensiklopedia, anu mangrupa kecap pagawéan, iwal Kalepasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *