Ari dongéng Jonggrang Kalapitung téh kaasup kana?

Ari dongéng Jonggrang Kalapitung téh kaasup kana?

  1. Legénda
  2. Fabél
  3. Parabél
  4. Sagé
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: A. Legénda.

Dilansir dari Ensiklopedia, ari dongéng jonggrang kalapitung téh kaasup kana Legénda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *