Aya sabaraha jumlah aksara sunda ngalagena dina Aksara Sunda Kaganga?

Aya sabaraha jumlah aksara sunda ngalagena dina Aksara Sunda Kaganga?

  1. aya 22
  2. aya 23
  3. aya 24
  4. aya 25
  5. aya 21

Jawaban yang benar adalah: D. aya 25.

Dilansir dari Ensiklopedia, aya sabaraha jumlah aksara sunda ngalagena dina aksara sunda kaganga aya 25.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *