Bapak pucung wujud mlungker kaya kalung,Tangan papanya,Nuduhake rina wengi,Lamun mati bingung wektu sang bendera.Bedhekane yaiku?

Bapak pucung wujud mlungker kaya kalung,Tangan papanya,Nuduhake rina wengi,Lamun mati bingung wektu sang bendera.Bedhekane yaiku?

  1. tasbih
  2. ali-ali
  3. gelang jam
  4. binggel
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: C. gelang jam.

Dilansir dari Ensiklopedia, bapak pucung wujud mlungker kaya kalung,tangan papanya,nuduhake rina wengi,lamun mati bingung wektu sang bendera.bedhekane yaiku gelang jam.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *