Bédana kawih jeung tembang nyaéta?

Bédana kawih jeung tembang nyaéta?

  1. Kawih kauger aturan, tembang teu kauger ku aturan
  2. Kawih kaiket ku wirahma, tembang teu kaiket ku wirahma
  3. Kawih teu kauger aturan, tembang kaiket ku wirahma
  4. Kawih teu kaiket ku wirahma, tembang kaiket ku wirahma
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: C. Kawih teu kauger aturan, tembang kaiket ku wirahma.

Dilansir dari Ensiklopedia, bédana kawih jeung tembang nyaéta Kawih teu kauger aturan, tembang kaiket ku wirahma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *