Caraning pengarang nggambarake karakter para paraga ing crita diarani?

Caraning pengarang nggambarake karakter para paraga ing crita diarani?

  1. paraga
  2. penokohan
  3. watak
  4. alur
  5. seting

Jawaban yang benar adalah: B. penokohan.

Dilansir dari Ensiklopedia, caraning pengarang nggambarake karakter para paraga ing crita diarani penokohan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *