Dadi bocah kuwi aja kadang konang merga ora berkah uripe. tegese paribasan kadang konang yaiku?

Dadi bocah kuwi aja kadang konang merga ora berkah uripe. tegese paribasan kadang konang yaiku?

  1. Ngakoni mung karo sedulur
  2. Ngakoni karong wong tuwa
  3. Ngakoni sedulur mung karo sing sugih
  4. Ngakoni sedulur karo kulawargane
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: C. Ngakoni sedulur mung karo sing sugih.

Dilansir dari Ensiklopedia, dadi bocah kuwi aja kadang konang merga ora berkah uripe. tegese paribasan kadang konang yaiku Ngakoni sedulur mung karo sing sugih.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *