Ieu di handap anu teu kaasup kana adegan wawancara,nyaeta?

Ieu di handap anu teu kaasup kana adegan wawancara,nyaeta?

  1. bubuka
  2. pamungkas
  3. eusi
  4. salam
  5. pananya

Jawaban yang benar adalah: C. eusi.

Dilansir dari Ensiklopedia, ieu di handap anu teu kaasup kana adegan wawancara,nyaeta eusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *