Ieu di handap henteu kaasup nu sok ngayakeun wawancara,nyaeta?

Ieu di handap henteu kaasup nu sok ngayakeun wawancara,nyaeta?

  1. nu ngetes calon pagawe
  2. wartawan
  3. panalungtik
  4. pulisi
  5. e. padagang

Jawaban yang benar adalah: C. panalungtik.

Dilansir dari Ensiklopedia, ieu di handap henteu kaasup nu sok ngayakeun wawancara,nyaeta panalungtik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *