Ing ngisor iki kalebu titikane geguritan, kajaba?

Ing ngisor iki kalebu titikane geguritan, kajaba?

  1. Bentuke bebas
  2. ora kaiket paugeran
  3. Nganggo tembung sing endhah
  4. Ukura kanggo nacad wong
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: D. Ukura kanggo nacad wong.

Dilansir dari Ensiklopedia, ing ngisor iki kalebu titikane geguritan, kajaba Ukura kanggo nacad wong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *