Istilah séjén tina panumbu catur téh nyaéta?

Istilah séjén tina panumbu catur téh nyaéta?

  1. panata acara
  2. Narasumber
  3. Pamilon
  4. moderator
  5. Sekretaris

Jawaban yang benar adalah: D. moderator.

Dilansir dari Ensiklopedia, istilah séjén tina panumbu catur téh nyaéta moderator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *