Jeneng liyane puntadewa yaiku?

Jeneng liyane puntadewa yaiku?

  1. janaka
  2. yudhistira
  3. bima
  4. bratasena
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: B. yudhistira.

Dilansir dari Ensiklopedia, jeneng liyane puntadewa yaiku yudhistira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *