Kumaha pananya “ Kumaha sumbangan dalang kana atikan ? ” mihareup jawaban ngeunaan?

Kumaha pananya “ Kumaha sumbangan dalang kana atikan ? ” mihareup jawaban ngeunaan?

  1. pangaruh dalang kana atikan
  2. kaayaan kamekaran dalang
  3. undakna ajén atikan
  4. peranan dalang anu bisa jadi pangatik
  5. dalang jeung pangatik téh sarua

Jawaban yang benar adalah: E. dalang jeung pangatik téh sarua.

Dilansir dari Ensiklopedia, kumaha pananya “ kumaha sumbangan dalang kana atikan ” mihareup jawaban ngeunaan dalang jeung pangatik téh sarua.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *