Munggah mudhune swara nalika maca geguritan diarani?

Munggah mudhune swara nalika maca geguritan diarani?

  1. Wirama
  2. Tempo
  3. Expresi
  4. Nada
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: A. Wirama.

Dilansir dari Ensiklopedia, munggah mudhune swara nalika maca geguritan diarani Wirama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *