Sabalikna tina kecap poek nyaeta?

Sabalikna tina kecap poek nyaeta?

  1. Hurung
  2. Peuting
  3. caang
  4. Poek
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: C. caang.

Dilansir dari Ensiklopedia, sabalikna tina kecap poek nyaeta caang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *