Yaiku tibaning swara ing pungkasaning gatra?

Yaiku tibaning swara ing pungkasaning gatra?

  1. Guru lagu
  2. Guru wilangan
  3. Guru gatra
  4. Guru tembang
  5. Guru galak

Jawaban yang benar adalah: A. Guru lagu.

Dilansir dari Ensiklopedia, yaiku tibaning swara ing pungkasaning gatra Guru lagu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *